Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Om Scheffler


Hej, vad kul att du tittar förbi.

Sedan 8 år tillbaka finns jag på plats i Asien, närmare bestämt Jomtien i Thailand, och hjälper företag att göra affärer direkt med fabriker i Thailand och Kina.


Över 30 års erfarenhet

Innan jag startade Scheffler Sweden AB (Scheffler Trade & Promotion) drev jag Märk Väl Reklam AB i över 16 år, ett välrenommerat tryckeri för profil-& presentreklam, och i närmare 13 år Top Collection AB, en av Sveriges största presentreklamgrossister på kaffemuggar, samt med en hel del andra produktgrupper i sortimentet. Det var då jag byggde upp mitt stora kontaktnät i Asien.  Jag var nere på mässor flera ggr/år och däremellan reste jag runt och besökte olika tillverkare. När jag lämnade Top Collection beslutade jag mig för att bosätta mig i Thailand hjälpa företag i Norden att göra affärer med Asien. Från 2015 så driver jag en sublimeringsfabrik med tryck och sömnad av textiler, så som t-shirts pikeér, hood jackor, coolers bar mattor mm. (globsub.com)


Tre ben.

Framförallt hjälper jag mina kunder med tre olika delar, nämligen:

• Leta upp specifika produkter

Jag tar specialförfrågningar på allt mellan himmel och jord. Jag söker upp rätt fabrik, förhandlar, kvalitetssäkrar och ser till att leveranser kommer fram i utsatt tid. Produkterna trycks och packas after önskemål och levereras direkt hem till kundens dörr.

• Bygga upp produktsortiment

Flera av mina kunder ger mig i uppdrag att söka upp och förhandla kring en serie med produkter som ska ingå i en vår-, höst- eller specialkollektion. Här får jag en tydlig beskrivning vad man söker och söker därefter upp lämpliga produkter, förhandlar, kvalitetssäkrar och knyter ihop kontakter.

• Kampanjprodukter

När jag åker runt och besöker mina fabriker stöter jag ofta på nytillverkade produkter som inte blivit levererade av olika anledningar. Det kan vara likviditetsproblem hos beställaren, konkurser mm. Här kan man köpa små kvantiteter och göra riktigt bra affärer. Så snart jag hittar nya och bra kampanjprodukter informerar jag mina kunder om möjligheten.

Därutöver spanar jag efter nyheter, trender och klassiker som kommer tillbaka.

Vad vill du ha hjälp med?

Har du konkreta förfrågningar eller lösa tankar, hör av dig!

Jag finns oftast tillgänglig på telefon fram till lunch svensk tid (tidsskillnad) och du når mig alltid via mejl thomas@scheffler.se

Vi hörs!

Thomas Scheffler