Vi på Scheffler strävar efter att bli en ledande aktör inom sublimering.

Vår vision är att effektivt leverera högkvalitativa sublimerade produkter till profilbranschen. Vi har utvecklat en välorganiserad organisation med smarta strategier, såsom automatiserade processer, genuint kvalitetsarbete och fokus på kontinuerlig förbättring. Med mer än 35 års erfarenhet inom branschen har vi en gedigen kunskap och expertis som vi använder för att alltid sätta våra kunder i främsta rummet.

Vår affärsidé är att erbjuda kostnadseffektiva lösningar och skapa produkter av högsta kvalitet inom sublimering. Genom att använda avancerad teknik och noggrant utvalda material kan vi säkerställa att varje produkt är enastående och uppfyller våra kunders förväntningar. Vi förstår vikten av att vara konkurrenskraftiga och leverera i tid, och därför har vi implementerat smarta arbetsflöden för att effektivisera vår verksamhet.

Kvalitet är grundläggande för oss, och vi arbetar aktivt med att upprätthålla och förbättra vår produktkvalitet genom hela tillverkningsprocessen. Vi har etablerat robusta kvalitetskontroller och följer strikta standarder för att säkerställa att varje produkt som lämnar vår fabrik är av högsta standard.

Vårt team av dedikerade och erfarna professionella står redo att möta våra kunders behov och önskemål. Vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna och bygga starka och långvariga relationer med våra kunder.

På Scheffler är våra kunder vår främsta prioritet och vi är fast beslutna att fortsätta vara en pålitlig partner inom sublimeringsbranschen. Vi ser fram emot att vara med er på er resa mot framgång.

Varför oss:
– Små och stora upplagor
– Snabba leveranser
– Gör din kund unik
– Enkelt
– Flexibelt
– Fri design
– Fri frakt

Thomas Scheffler
Grundare & VD

Vad är vi Idag

Scheffler Sweden AB är ett svenskt företag baserat i Falun, med en egen fabrik belägen i Thailand. Vi erbjuder ett omfattande sortiment av sublimerade produkter som enbart säljs via återförsäljare. Vad som gör oss unika är att vi har fullständig kontroll över hela produktionskedjan, från tråd till färdigt plagg, eftersom vi äger och driver vår egen fabrik i Thailand. Det innebär inga mellanhänder och garanterar hög kvalitet och noggrannhet i varje steg.

Vi strävar efter att få varje slutkund att känna sig unik genom våra produkter, med möjlighet till egen design och detaljer. Vi tror på att skapa en personlig touch som gör att varje produkt blir speciell. Dessutom är vår leveranstid snabb, normalt endast 3 veckor från beställning till att produkten når kundens dörr. Vi erbjuder även flexibilitet när det gäller kvantitet, där det i många fall är möjligt att beställa så få som 10 stycken av en produkt.

Miljön är något vi värnar om och därför använder vi återvunnet material som standard i 90% av våra produkter. Detta inkluderar både spillmaterial från vår egen produktion och återvunna PET-flaskor. Vi är stolta över att vara en av de få fabrikerna i Thailand som aktivt sorterar och återvinner avfall. Det som kan återanvändas får en ny chans istället för att hamna på soptippen.

Vi erbjuder enkel kommunikation med vårt svensktalande personalteam på plats i fabriken, vilket gör det smidigt att samarbeta och förstå de specifika behoven på den svenska marknaden.

Historia

1994 – MärkVäl Reklam – Ett legotryckeri för reklamprodukter (Numera Scheffler Sweden AB)

1997 – Top Collection – Förvärvades ett Grossistföretag för reklamprodukter (Torsten Wik KB)

2009 – Scheffler Sweden AB – MärkVäl Reklam byter namn till Scheffler Sweden AB

2009 –  Startar upp Trade verksamhet i Thailand

2015 – Startar Bolag och egen Fabrik i Thailand inom Textil och Sublimering

2018 – Fokusering på Tyger & Material i återvunnet (Recycling)

2021 – Fabriken flyttar in i större anpassade lokaler i Jomtien

Share and Enjoy !