Varför är vi din bästa Partner

Varför är vi din bästa Partner

Varje vecka får vi nya ÅF kunder inom profilkläder och vår affärsidé är att erbjuda kostnadseffektiva lösningar och skapa produkter av högsta kvalitet inom sublimering. Genom att använda avancerad teknik och noggrant utvalda material kan vi säkerställa att varje produkt är enastående och uppfyller era kunders förväntningar. Vi förstår vikten av att vara konkurrenskraftiga och leverera i tid, och därför har vi implementerat smarta arbetsflöden för att effektivisera vår verksamhet.

Varför:

  • Små och stora upplagor
  • Snabba leveranser (från order till din dörr endast 3 veckor)
  • Gör din kund unik
  • Enkelt
  • Flexibelt
  • Fri design
  • Fri frakt

– Marknadsföringshjälp utan kostnad

Jag vill informera er om att vi exklusivt arbetar med återförsäljare (ÅF) och inte direkt med slutkunder.

Vi har en Neutral katalog som saknar kontaktuppgifter, logotyp och priser. Ni kan enkelt länka till den i era e-postutskick eller på er hemsida. Vi erbjuder även en kod som ni kan bädda in på er hemsida. Dessutom har vi färdigt marknadsföringsmaterial utan logotyp som ni kan använda i e-post och sociala medier.
https://scheffler.se/kataloger/

ÅF Prislistan:

Prislistan för katalogen är uppdelad i flikar längst ner efter kategori. Priserna är angivna som “fritt din dörr” och exkluderar moms.

Ni har även en orange ruta där ni kan ange er önskade marginal, vilket ger er det slutliga pris till slutkund. För närvarande är marginalen inställd på 50%. På länken nedan scrolla ner till formuläret för prislistan.

https://scheffler.se/kataloger/ (Längs ner på denna länk hettar du förfrågan på prislistan)

Nedan finner du en video hur vår produktionen går till:

Share and Enjoy !