Frågor & Svar

Här har vi våra vanliga frågor för de mest ställda frågorna och tryck på fråga så kommer svaret underfrågan. Om du saknar några frågor, vänligen meddela oss.

När det gäller kläder är det minsta 25st plagg/design och man kan naturligtvis välja olika storlekar.

På Nyckelringar är det 100st/design

Barmattor, Underlägg är det minsta antal 5st/design

Coolers är det minst 25st/design

Share and Enjoy !

Vi kan producera prover men då tillkommer en avgift beroende på vilken produkt enklast är att du skickar in en förfrågan så får du en prisuppgift.

Share and Enjoy !

Alla våra produkter produceras och levereras från Thailand. Vi arbetar aktivt för att dessa produkter och våra leverantörer ska hålla en så hög standard som möjligt avseende miljö, kvalité och socialt ansvar. Generellt gäller att vi har som krav på våra leverantörer att de följer all lokal lagstiftning och uppträder på ett ansvarsfullt och etiskt sätt avseende förhållandet till de anställda, miljöarbete och säkerhetstänkande.

Share and Enjoy !

Vi har en storleksguide på alla våra kläder här på hemsidan. I de fall en storleksguide saknas ber vi dig kontakta vår kundtjänst för att få dessa mejlade till er.

Share and Enjoy !

När du gör er beställning får ni alltid besked om uppskattad leveranstid av dina produkter.

Om du har färdig design så kan vi direkt börja producera produkterna och vår normala produktionstid är 2 veckor och sedan sänder vi varorna direkt från fabrik till er och det tar 4-6 dagar.

Om vi ska göra designen tillkommer 1 vecka på produktionstiden.

Kontakta oss gärna om du har en tidspressad situation då vi med hjälp av expressproduktion och flygfrakt både kan designa, tillverka och frakta hem på en vecka.

Share and Enjoy !

Sublimering är en relativt ny metod för att trycka t-shirts. Den har dock använts länge inom andra applikationsområden. Fördelen med metoden är att när man värmer sublimeringsfärgerna på plagget så går de in i textilfiberna och blir ett med dem.
Används framförallt för att trycka på textiler som innehåller polyester, men även keramik, glas och metall som har ett ytskikt som består av polymer. Sublimering är när ett tillstånd ändras från fast form till gas utan att bli flytande.
Till skillnad mot transfer- och screentryck ligger alltså sublimeringstrycket inte ovanpå tröjans fiber utan i dem. Hållbarheten blir alltså lika hög som plaggets livslängd samt så kan man inte “känna” trycket på plaggets yta.
Hur går det till?
Vid sublimeringstryck ändras de fasta färgpartiklarna till gasform genom värme och tryck för att sedan förenas med någon polymer åter till fast form.

Share and Enjoy !

Share and Enjoy !