Scheffler nu på LinkedIn

Vi är glada att meddela att Scheffler nu finns tillgängligt på LinkedIn, den professionella nätverksplattformen. Det är en spännande utveckling för oss och vi ser fram emot att dela våra senaste nyheter, uppdateringar och insikter med er alla där.

Genom att följa Scheffler på LinkedIn får du möjligheten att vara en del av vår gemenskap och vara först med att ta del av våra senaste erbjudanden, evenemang och branschnyheter. Vår närvaro på LinkedIn ger oss möjlighet att interagera med er, våra kunder, partners och branschkollegor på en plattform som främjar professionella diskussioner och nätverkande.

Vi kommer att dela innehåll som är relevant för vår bransch och våra expertområden. Det kan vara artiklar, blogginlägg, videor, och mycket mer. Vi ser fram emot att skapa en dialog med er och höra era åsikter, idéer och insikter.

För att följa Scheffler på LinkedIn, besök vår företagssida och klicka på “Följ”. På så sätt kommer du att vara bland de första som får veta om våra senaste aktiviteter och möjligheter att interagera med vårt team.

Tack för ditt stöd och vi ser fram emot att ha dig med oss på LinkedIn. Tillsammans kan vi fortsätta att bygga värdefulla professionella relationer och driva innovation och framgång framåt. Välkommen till Scheffler på LinkedIn!

https://www.linkedin.com/company/scheffler-sweden-ab

Share and Enjoy !